Krustader med avokadomousse och räkor

4 personer

Ett paket krustader (24 st)
2 mogna avokado
1 dl grovt hackad bladpersilja
3 msk grädde
1/2 gelatinblad
Saften från 1/2 pressad limefrukt
Salt och peppar

Till servering:
Färska räkor
Limefrukt

Blötlägg ett halvt gelatinblad några minuter i vatten. När det är mjukt läggs det i grädden som sedan värms mycket försiktigt. Det behövs inte mycket för att gelatinbladet ska smälta. Ta grädden från värmen. Skeda ur det gröna avokadoköttet. Lägg det i mixer eller matberedare med kniven monterad. Pressa över lime och tillsätt grädden. Kör till slät och luftig mousse. Smaka av med ytterst lite salt och vitpeppar. Fyll krustaderna med grovt hackad och absolut torr bladpersilja. Fördela moussen över. Toppa med limesnitt och en eller ett par färska räkor. Räkor som blir över kan läggas runt om.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår